Mødregruppebesøg

Shit så er det min tur. Hvad skal jeg servere, hvor rent skal her være og hvad stiller jeg op med hunden?

Jeg var virkelig nervøs for denne omgang mødregruppe, men hold op hvor er de skønne. Alle 6 damer er virkelig søde og til at være i nærheden af. Alligevel var jeg en anelse nervøs for at invitere dem ind i mit hjem. For det første bor vi som de eneste i lejlighed. For det andet bor vi i en 2 værelses lejlighed på 56cm^2 og for det tredje har vi hund. Shit hvad gør jeg?

All or nothing?

Nu elsker jeg at gå i køkkenet og få lækker mad, så jeg valgte at gå All In på mad og hygge. Det skulle i hvert fald ikke være der de manglede noget. Det skal så siges at der OVERHOVEDET ikke er forventninger til den store anretning, men jeg kan jo godt li at være i mit lille køkken, så hvorfor ikke udnytte det?

Den store anretning

For nogle uger siden ytrede manden ønsker om at få crossint til han vi læsemakker på besøg, så jeg benyttede chancen til at lave ekstra til fryseren. Jeg fik ved et uheld brugt stenkværnet hvedemel, så de blev noget grovere, end meningen var, men de blev stadig ret lækre. Derudover elsker vi nødder her hjemme. det er virkelig en lækker snack, så jeg valgte at lave saltmandler, soyaristede mandler og saltristede cashewnødder med paprika. Mums det var lækkert. Jeg kunne jo ikke nøjes med at servere snacks så jeg måtte vel også fikse lidt mere mættende. Ost og påløg plejer at være et hit så det endte med det. Netto havde virkelig mange spændende oste og pølser, så kom måske til at købe lidt rigeligt ind. Men men det var lækkert – og så var der jo rester til flere dage. Mums. Pålæg kræver jo lidt brød så jeg fandt en pose brunchboller fra Princip i skuffen og lavede et focaccia.

Det SKAL jo ikke være fancy

At have besøg af mødregruppe skal ikke være en byrde, og man SKAL ikke lave det store gourmet bord. Men nu elsker jeg at lave ting i køkkenet, og det meste var jo købt, så det krævede ikke ret meget. Den store gevinst var dog at jeg kunne nyde godt af besøget i flere dage, da der var så mange rester

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *