Er motion virkelig nødvendigt?

Drømmen var at komme hurtigt tilbage til til det jeg “efterlod”, men realiteterne er noget helt andet

Motion hvad er det?
Jeg havde jo den her drøm/forventning om jeg under min barsel ville komme tilbage til den træning jeg forlod, men nej. Dagene flyver bare afsted og når man ikke kan have en baby med i centeret er det lidt svært. Jaja jeg kunne træne hjemme, men der er jo seriøs altid noget man føler der skal klares. Vasketøj, opvask, støvsuge eller oprydning. Jeg gad virkelig godt jeg kunne lukke øjnene for det, men nej…. Det er overhovedet ikke fordi jeg føler der er forventningen udefra til et perfekt hjem, men jeg slapper bare slet ikke af i rod og uorden.

Nu her knap 11 måneder efter fødslen er der så ikke sket en skid med den morkrop. Det er sgu da lidt træls, men men det er jo sådan det er. Det er jo sådan det er, men jeg kunne jo bare have “forsømt” hjemmet og tænkt mere på mig selv, men jeg vil meget hellere være mor end Tina. Måske er det fordi jeg ved hvem “mor” er og endnu ikke har fundet ud af hvem jeg er, hvis jeg ikke er mor eller kone. Det blev sgu lige pludselig lidt filosofisk, men egentlig var det bare lidt piv jeg ville af med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *