De store beslutninger

Nogle gange skal man bare springe ud i det eller gå en anden vej end vaneligt. Luftforandring eller en ny vej kan være skræmmende, men også givende

Jeg er på vej ud af min anden barsel, og havde egentlig tænkt jeg skulle læse. Både for at få nye udfordringer på arbejdsmarkedet, men også fordi det ville give lidt frihed mens ungerne er små. Det er dog blevet sat på pause, da en ny mulighed bød sig

VI SKAL FLYTTE!!! Pt bor vi 2 voksne, 2 børn og en hund i en 2 værelseslejlighed på 57m2. Bevares det er da gået meget godt indtil nu, men vi er lidt begyndte t blive kvalt. Mest fordi den store VIRKELIG tester og vi har brug for at kunne sende ham et sted hen, hvor han kan sidde uden at være i vejen. Det lyder hård, men vi har brug for pauser fra hinanden indimellem. Desuden er han begyndt at have rigtig mange legeaftaler. Det er lidt svært at have de vilde aftaler under de forhold vi har nu. Vi sover alle sammen i samme rum, hvor vores dobbeltseng og den stores juniorseng filer HELE soveværelset. døren kan ikke åbnes helt og skabslågerne er pillet af for at vi kan komme i dem.

Men men men en dag mødte jeg tilfældigt en nabo, der fortalte hun var ved at flytte, men ikke kunne få sig selv til at sælge lejligheden. Lidt for sjov siger jeg at den kan vi da bare leje (hendes lejlighed er 90m3, 3 værelser og jo i samme blok som vi allerede bor i) På 30 min fik vi lige aftalt det og bum bum nu er der kun 14 dage til vi flytter. Det er gået hurtig, men nej hvor jeg glæder mig. Større køkken, større badeværelse, 2 værelser og stue samt en lukket altan plus åben antal. JA TAK

Oven i det har manden min fået tilbud om den videruddannelse han gerne vil 4-5 år før han forventede og starter med det samme. Okay jeg tilsidesætter mig selv og mine ambitioner igen, men min uddannelse er på SU hans er med fuld løn. Oveni det har jeg været så længe i det offentlige at jeg har fået lønforhøjelse og det er en vi kan mærke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *