Café latte-barselsdag

Café latte-barselsdag. Ja hvad er det lige. Vi kender alle samme de 2 ord det er sammensat af, mn hvad betyder det efter min mening?

Café latte: udover det er en god drik, så er det for mig også indbegrebet af hygge, afslapning og godt selskab. Det gode selskab kan godt bare være mig selv, men det kan også være andre.

Barsel: barsel giver lidt sig selv. Ofte indbefatter det en barnevogn/klapvogn og et barn.

Når man sætter dem sammen bliver det for mig en dejlig dag med en varm kaffe i hånden, hvor ungen sover eller i hvert fald slapper af og er stille. Ja jeg synes det er dejligt når mit barn er stille og sover. I går havde jeg så min første café latte barselsdag ever!!!
Ved første barsel, var der ikke dets store overskud, da lorteungen bare ikke gad sove. Hverken dag eller nat. Det var seriøst det hårdeste år nogensinde. Det fik vi virkelig set hvorfor mangel på søvn bruges til tortur.
Men men denne gang har jeg fået en sover. Et barn der rent faktisk sover mere end hun er vågen. JUBIIII. Hun sover næsten hele dagen og natten, men er vågen om aften. Det er da en win win.

Hvad bestod min dag af?

Min cafè latte-dag startede med 8 timers søvn kun afbrudt 10 min af et hurtigt snackmåltid. Det er vildt hvad 4 timer i streg kan gøre for en dag. Efter den store var afleveret i børnehave tog jeg bussen ind til min søster. Alt i mens jeg havde et sovende barn i en sele. Jeg havde fået en ansigtsbehandling i fødselsdagsgave, der skulle bruges denne dag. Mens vi drak kaffe sov hun stadig og jeg endte med at vække hende inden jeg skulle have min behandling for at få hende skiftet og fodret af.
Min søster passede en sovende unge mens jeg fik min behandling og efter knap en time for mig selv gik vi ned i byen for at drikke mere kaffe. Ja hun sov stadig så endnu en varm kop kaffe blev indtaget. Hun sov hele vejen gennem byen, men vågnede kort, da vi var med Magasin. Perfekt de har også lækkert ammerum. Et måltid mere blev indtaget og hun sov igen. Hun sov det sidste af turen inde i byen, hele busturen hjem, luftning af hund plus 2 timer hjemme.

Jeg skal SÅ meget mere ud, hvis det her fortsætter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *